Harga akan kembali asal selepas tamat 1 jam!

Together, we make our kain pelikat great again!

When we said we Make Kain Pelikat Great Again, we really meant it! Not just a “slogan” like some other baju melayu brand 😎

And dah ramai yang happy dengan misi ini!

Smlm pakai time solat paling seronok. Saya jenis x pandai sgt pakai pelikat. Tp Hitam Jebat buat abe rasa segak gila.

Saya bg 9/10. Sangat membantu, memudahkan, dan yang paling penting sangattt selesaa bila pakai.

Kita selalu terlepas pandang

Sebenarnya kita selalu terlepas pandang.

Spend lebih kalau kita pergi outing, pergi kerja dan hal-lain lain.

Tapi bila “didepanNya“, kita selalu pakai je apa yang ada. Walhal rezeki yang kita cari itu adalah “dariNya“.

Islam menuntut diri dan pemakaian yang cantik

يَا بَنِيْٓ اٰدَمَ قَدْ اَنْزَلْنَا عَلَيْكُمْ لِبَاسًا يُّوَارِيْ سَوْاٰتِكُمْ وَرِيْشًاۗ وَلِبَاسُ التَّقْوٰى ذٰلِكَ خَيْرٌۗ ذٰلِكَ مِنْ اٰيٰتِ اللّٰهِ لَعَلَّهُمْ يَذَّكَّرُوْنَ

“Wahai anak cucu Adam, sesungguhnya Kami telah menyediakan pakaian untuk menutup auratmu dan perhiasan bagi kamu tetapi pakaian takwa itulah yang terbaik. Demikianlah sebahagian tanda-tanda kekuasaan Allah semoga mereka beringat.”

(al-A’raf: 26)

Apa manfaat kepada anda?

✅ Lebih berketerampilan walau dirumah
✅ Hubungan lebih bahagia sbb auto-handsome
✅ Lebih keyakinan diri
✅ Isteri asyik pandang-pandang sbb kat rumah pun kemas.
✅ Apabila hidup bahagia, kerjaya cemerlang.
✅ Tingkat mood positif
✅ Lebih sopan (jika berada dgn keluarga)
✅ Lebih subur berbanding seluar ketat

Harga akan kembali asal selepas tamat 1 jam!

Now it's our time to shine... Get your Flapwrap Basic today!

Our bigboss, Dr. Fatin demo how to wear Flapwrap Basic. With our new cutting edge technology Semi Anti-Londeh, anda hanya perlu  gulung 2x sahaja.

Ia bukan sahaja cukup kuat melekat di pinggang, malah dengan gulungan minimal, tiada lagi bonjolon besar seperti pelikat biasa.

New position pocket memberi ruang kepada pemakai untuk meletakkan barang berharga sentiasa selamat dengan anda.

Our latest design ini memberi ruang yang lebih besar, maka size adalah sama dengan kain pelikat biasa.

📌 Cotton weaving fabric
📌 1 Pocket
📌 Semi Anti-Londeh
📌 Size lebar sama seperti kain pelikat biasa
📌 Iconic design Peta Malaysia
📌 Penutup bukaan bawah ketika sujud.
📌 Material tak mudah renyuk
📌 Fabrik selesa dan sejuk

Color that suit your character!

Sempena Ramadhan dan Raya, banyak sudah warna sold out. Order akan mengambil masa 2 minggu.

Nilai asal

RM159

RRP

RM99

Sempena Ramadhan & Raya.
Special OFFER HARGA KOS!

Dapatkan Flapwrap Basic dengan hanya HARGA KOS RM49.5 jika anda checkout combo set Flapwrap Basic.
Atau dapatkan flapwrap Basic dengan hanya 69 untuk 1pcs.

3x / 6x - Berbelanja bijak

Selain normal payment gateway, di Flapwrap kami juga menyediakan kemudahan payment gateway BuyNowPayLater seperti ShopBack, Moby, dan RiiPay.

Jadi anda boleh menikmati Flapwrap Basic dengan urus perbelanjaan anda lebih bijak.

⚠️
1 hour chance!⏳

Harga akan kembali asal selepas tamat tempoh offer 1 jam. Mari bersama-sama kami dalam misi Make Our Kain Pelikat Great Again sekarang!

Check out Flapwrap Basic below!

Harga akan kembali asal selepas tamat 1 jam!
Show Order Summary
RM307.00
Product Subtotal
Flapwrap Basic
  × 1
RM99.00
Flapwrap Basic [Combo]
  × 1
RM198.00
Subtotal RM297.00
Shipping
Total RM307.00

Customer information

Billing details

Your Products

Product
Quantity
Price
[Preorder] Flapwrap Basic
+
Original price was: RM99.00.Current price is: RM69.00.
Good Deal!
Flapwrap Basic [Combo 49.5 x 2]
+
Original price was: RM198.00.Current price is: RM99.00.

Payment

  • (Up to 6x 0% Instalment)

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Your order

Product Subtotal
Flapwrap Basic
  × 1
RM99.00
Flapwrap Basic [Combo]
  × 1
RM198.00
Subtotal RM297.00
Shipping
Total RM307.00

Contact info
Email: flapwrapservice@gmail.com

All right reserved | Pelikat KL Empire(002852982-W) / flapwrap